Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ібан Ярса «Домашній хліб»



Пропонуємо Вашій увазі нове видання Ібана Ярса «Домашній хліб», яке надійшло у фонд відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Відомий популяризатор випікання домашнього хліба, фудблогер, автор кількох книжок про хліб, журналіст і перекладач Ібан Ярса, у своїй книжці розповідає про все, що він дізнався за роки, присвячені своєму улюбленому захопленню.

Ця книжка - корисний посібник, завдяки якому можна просто й легко навчитися пекти будь-який домашній хліб, незалежно від навичок і розуміння тих процесів, які відбуваються під час приготування хлібного тіста.

У виданні автор коротко розповідає про основні інгредієнти та прийоми, які слід опанувати, перш ніж спекти смачний духмяний хліб. Ібан Ярса також пропонує понад 30 рецептів, де використовує техніки й інші теоретичні знання, описані покроковими фото й варіантами приготування. Автор подає рекомендації сучасних пекарів, поціновувачів домашнього хліба і популяризаторів тисячолітньої традиції, які вміщують і класичні рецепти (багет, чіабата і т.п.), і безліч цікавих новинок випічки хліба.

Наприкінці даної книги розміщений додаток з розділом «Доктор Хліб» та невеличкий зручний глосарій, які містять відповіді на запитання, що виникають у тих, хто береться готувати хліб удома.

Ознайомитися із цікавим виданням-порадником можна у відділі економіко-виробничої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Ярса І. Домашній хліб. Рецепти й хитрощі випікання в домашніх умовах / І. Ярса ; переклад з іспанської Олени Ігнатової. - Харків : Vivat, 2021. - 207 с.

 

Оновлено 22-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка