Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь ІФОУНБ ім. І. Франка в освітньому онлайн заході Дія.EduCon



29 листопада 2021 року фахівці відділу соціокультурної проєктної діяльності обласної книгозбірні Л. Жирик, Т. Ерстенюк та М. Цюпа взяли участь в освітньому заході Дія.EduCon – масштабної онлайн-події для хабів цифрової освіти, яким є наша бібліотека. Захід організований Міністерством цифрової трансформації України за сприяння стратегічних партнерів події – Програми EGAP, що фінансується Швейцарією та реалізується Фондом Східна Європа та «Проєкту підтримки Дія», що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

Подія відбувалася трьома блоками, в яких ключові спікери говорили про наступне: запуск Дія.Цифрова освіта 2.0 - презентація оновлень на платформі та англомовної версії сайту; були презентовані нові рамки цифрових компетентностей: експертний краштест; національна та регіональні концепції розвитку цифрових компетентностей; результати дослідження цифрової грамотності українців; додаткова аналітика та дослідження: Цифрограм, ICDL, SELFIE; говорили про розвиток мережі хабів цифрової освіти та комп'ютеризацію сільських бібліотек.

Ключовими спікерами на конференції були: Валерія Іонан, заступник міністра Міністерства цифрової трансформації України; Айлін Хофштеттер, старший радник Посольства Швейцарії:  Віктор Лях, представник Програми EGAP; Тетяна Нанаєва, директор Intel з корпоративних справ та зв'язків з урядовими установами в Україні та СНД, голова експертно-консультативного комітету з цифрових технологій в освіті при Міністерстві освіти і науки України; Володимир Брусіловський, менеджер проєкту ПРООН підтримки Дія; Ярослав Пондер, голова офісу в Європі міжнародної спілки телезв'язку (ITU) та Вікторія Савицька, експерт з цифрових навичок ITU; Оксана Бруй, Президент ВГО Українська Бібліотечна Асоціація.

Світлини

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка