Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Сергій Камінський «Народні панцерники в гібридній війні на Донбасі»



Пропонуємо Вашій увазі нове видання, яке надійшло у фонд відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка «Народні панцерники в гібридній війні на Донбасі» Сергія Камінського.

«Народні панцерники» - ілюстроване військово-історичне видання про 75 унікальних народних броньовиків, створених на базі цивільних та військових автівок, наполегливу й невтомну роботу надзвичайно талановитих людей, простих громадян України, добровольців, кадрових військових, волонтерів, які забезпечували українських військовослужбовців під час проведення антитерористичної операції (АТО) та операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Автор книги - підполковник Збройних Сил України, військовий журналіст, якому знадобилося цілих чотири роки, щоб провести безліч телефонних переговорів, чимало зустрічей, понад сотню інтерв'ю з тими, хто робив ці автомобілі. Ці машини робили важку й корисну справу для бойових підрозділів на передовій, успішно проходили бойове хрещення, рятуючи безцінні життя та здоров'я бійців.

Завдяки сотням фото і десяткам QR-кодів з переходом на відео, можна наочно побачити, яких перетворень зазнали машини упродовж бронювання і як цей народний захист витримав випробування війною на Сході України.

Низький уклін усім, хто поза своєю основною роботою натхненно, не покладаючи рук, творив ці фантастичні машини. І тим, хто на межі своїх фізичних і моральних сил, сміливо й мужньо, дуже часто з ризиком для життя, застосував цю аматорську бойову техніку в екстремальних умовах гібридної війни на Донбасі. Честь усім і шана!

Дану книгу Ви зможете прочитати, завітавши у відділ економіко-виробничої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка після скасування карантинних обмежень.

 

Камінський С. Народні панцерники в гібридній війні на Донбасі / С. Камінський. - Київ : ДрімАрт, 2021. - 223 с.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка