Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Правила мислення



Сьогоднішня розповідь – про нове видання з фондів відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Івана Франка. Це – світовий бестселер Річарда Темплара «Правила мислення», в якому висвітлюються ключові принципи того, як приймати розумні рішення та знаходити їх гнучкіші варіанти; як ефективно співпрацювати з іншими та знати, коли йти на компроміс; як припинити зациклюватись, зберігати активність розуму, мислити креативніше, думати про хороше й радіти життю, бо щастя і успіх є результатом якісного мислення та світосприйняття. Йдучи за традиційною приказкою «дайте людині думку – і ви заповните її мозок на один день; навчіть її думати і ви забезпечите її мозок на все життя», автор прагне передати отримані ним в житті спостереження і досвід щодо звичок, які перетворять вас на думаючу людину – мислителя за Правилами.

Нещодавно вчені виявили, що для засвоєння нової звички потрібно аж 66 днів. Якщо впродовж кількох місяців практикувати Правила мислення, можна відкинути шкідливі звички, до яких потрапили в полон, навчитися мислити більш конструктивно. Багато проблем з безладним мисленням випливають з того, що ми не усвідомлюємо, як працює наш мозок. Якщо ми хочемо спрямувати свої думки в правильне русло, варто навчатися раціональнішим способам мислення, які роблять людину щасливішою та стійкішою, допомагають організовуватись, щоб приймати ефективні рішення. Мислення за Правилами збільшує нашу креативність та вміння розв'язувати проблеми, а також здатність розумно аналізувати, оцінювати і критикувати. Правильне мислення позитивно впливає на кожну частину нашого життя - дім, роботу та особисте життя.

Анонсовану книгу Ви зможете прочитати, завітавши у відділ абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка після скасування карантинних обмежень.  

Темплар Р. Правила мислення. Персональна інструкція на шляху до кмітливості, мудрості й щастя [Текст] / Темплар Р.; Річард Темплар ; [пер. з англ. К. Козачук]. - [Київ] : КМ-БУКС, [2021]. - 235 с.       

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка