Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Мереживо доль у творчості Оксани Кузів



7 жовтня 2021 р. в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулася презентація двох прозових книжок «Мереживо долі» та «Мешти для Ганусі», а також поетичної збірочки «Прозріння» Оксани Кузів.

Презентовані книги видані Львівською літературною аґенцією «Піраміда»  і є живими історіями  з життя, які авторка почула, пережила, просіяла крізь власне сприйняття і записала для читача.

Оксана Кузів - уродженка міста Бурштин, живе і працює в Івано-Франківську. Закінчила Львівський державний  університет ім. І. Франка за спеціальністю «викладач української мови та літератури». Працювала літературним редактором у газеті «Салон-плюс», коректором в обласних газетах «Івано-Франківський оглядач» та «Вечірній Івано-Франківськ», кореспондентом у Богородчанському часописі «Слово народу». Член Національної спілки журналістів України.

    Письменниця  дебютувала у літературі в 2014 році  з прозовою книжкою «Адамцьо», яка стала «Книжкою року у молоді Прикарпаття-2014».

   На сьогоднішній день у творчому доробку п. Оксани 10 книжок, які надзвичайно цікаві читачеві, адже описані авторкою історії вражають до глибини душі, бо всі вони про людське життя, про перипетії таких не легких людських доль.

   Зустріч пройшла у надзвичайно теплій та невимушеній атмосфері, гості заходу мали чудову нагоду послухати уривки з презентованих  творів, прочитані самою авторкою.

    Подякувати Оксані Кузів за її нові видання прийшли шанувальники її творчості, друзі, рідні, від яких вона почула багато щирих слів  та побажань на подальшу плідну працю.

 На завершення зустрічі п. Оксана люб'язно подякувала  працівникам обласної бібліотеки ім. І.Франка за організацію вечора та подарувала своє видання читачам книгозбірні, а всі бажаючі могли придбати книжку з автографом  авторки і зробити світлину на пам'ять.

Світлини

 

"Мешти для Ганнусі", "Мереживо долі" та "Прозріння" - два прозові видання та одну поетичну збірку презентувала франківцям прикарпатська письменниця Оксана Кузів (ТРК «3-я студія»)

Прикарпатська письменниця Оксана Кузів презентувала одразу три своїх видання

Прикарпатська письменниця Оксана Кузів презентувала нові книги

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка