Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Час, проведений у бібліотеці: цікаво, пізнавально, захопливо



7 жовтня 2021 р. працівники відділу краєзнавчої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели екскурсію та краєзнавчу вікторину для учнів ліцею №3 обласного центру з метою ознайомлення з діяльністю головної книгозбірні краю.

Розпочалося пізнання бібліотечних послуг у відділі краєзнавчої літератури обласної книгозбірні. Головна бібліотекарка Світлана Джоголик розповіла учням про діяльність установи, правила користування бібліотекою, багатство фондів, книжкові родзинки підліткової літератури, частина яких була представлена на підготовленій книжковій виставці.

Цікаво і захопливо юні гості відреагували на підготовлену працівниками бібліотеки краєзнавчу вікторину «Впізнай і відгадай», суть якої полягала в тому, щоб показати дітям найцікавіші місця нашого славного міста Івано-Франківська. На моніторі з'являлися світлини відомих місць та пам'яток міста, діти відгадували їхню назву, а далі бібліотекарка розповідала цікавинки з історії їхнього походження. Серед продемонстрованих зображень були міська ратуша, Кафедральний собор Святого Воскресіння УГКЦ, музеї, вулиці Івано-Франківська та ін. Діти захоплено доповнювали розповіді, ділилися знаннями з історії та активно відповідали на запитання.

Також для юних відвідувачів було підготовлено виставку книг про   Івано-Франківськ, які допоможуть дітям пізнати історію нашого міста, його вулиці і архітектурні пам'ятки.

Охочих стати постійними читачем обласної бібліотеки виявилося чимало. В результаті заходу 18 його учасників стали читачами ОУНБ ім. І. Франка.

Всі бажаючі оформили безкоштовні читацькі квитки та обрали для себе книгу у відділі абонементу та літератури з питань мистецтва.

Бібліотека висловлює вдячність вчительці біології 6-Д класу Христині Богович та бібліотекарці Тамарі Закіровій Івано-Франківського ліцею №3, які дбають про належний культурний розвиток своїх вихованців, прищеплюють їм любов до книг та читання.

Сподіваємось, що знайомство з Івано-Франківською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка знадобиться ліцеїстам у практичному житті та принесе їм інтелектуальне збагачення, користь та задоволення.

 Cвітлини

 

 

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка