Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Працюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіху



Пропонуємо увазі читачів розповідь про нове видання з фонду відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка. Це книга-бестселер за версією The New York Times «Працюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіху» Тімоті Феррісса. Тут ми бачимо абсолютно інший погляд на роботу, на поняття кар’єрного росту і «життя в офісі». Автор руйнує всі стереотипи про обов’язкову зайнятість із 9 до 17 і доводить, що робота може приносити радість, а ваш час – реальні гроші. Абсолютно нові інструменти та прийоми, які ви зможете застосувати на практиці. А також, п’ятдесят практичних порад від дослідників та читачів, які змогли подолати власні стереотипи і створили для себе нове життя. Книжка змушує подивитися на своє життя по-іншому, зажадати змін і нарешті:

  • Віддавати роботі мінімум часу, отримуючи максимум результату;
  • У декілька разів збільшити свій дохід;
  • Більше подорожувати;
  • Керувати власним бізнесом з будь-якої точки світу;
  • Відкрити для себе нову філософію життя.

        У цій книзі ви знайдете все: від порад щодо планування відпустки до ідей стосовно розвантаження свого життя. І немає значення хто ви - людина, цілком залежна від заробітної плати, чи президент компанії.

Якщо ви прагнете змін, хочете позбутися фінансових проблем, мрієте подорожувати й отримувати задоволення від життя - починайте читати! Бо як говорив Оскар Вайльд: «Той хто живе в межах своїх можливостей, потерпає від браку уяви».

        Анонсовану книгу Ви зможете прочитати, завітавши у відділ абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

 

       Феррісс Т. Працюй чотири години на тиждень. Нова психологія успіху / Феррісс Т. -  Харків : Клуб Сімейн. Дозвілля, 2020. - 431 с.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка