Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Навколо світу – за 30 днів…



27 вересня – Міжнародний день туризму. Це свято відзначають у більшості країн світу, тому що в мандрівників немає національної та мовної приналежності. Для мільйонів людей туризм став невід’ємною частиною життя з природним прагненням відкрити для себе незвідані краї, звичаї і традиції, пам’ятки історії та культури різних народів світу.

У відділі абонементу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка з нагоди свята 15 вересня 2021 року розгорнута книжкова виставка-круїз «Навколо світу - за 30 днів», що дозволить поринути у різнобарв'я туристичних принад, адже тут представлені видання про мальовничі куточки як нашої України, так і багатьох країн світу.

Гортаючи сторінки презентованих книжок, можна, не виходячи з дому, подорожувати різними континентами, підкорити Еверест чи помилуватися неймовірною красою рідної Галичини. Це легко зробити завдяки подорожнім нотаткам і нарисам Галини Пагутяк, Ірен Роздобудько, Сергія Жадана, Софії Яблонської, Людмили Таран, Елізабет Ґілберт, навколосвітньої мандрівниці Лесі Ворониної та закоханої в екзотичні світи далекого Сходу Софії Яблонської.

 Завітавши до бібліотеки, можна пройти паломницький шлях „дороги Святого Якова" Дзвінки Матіяш, відвідати „Пуп Землі" Макса Кідрука, „парк пригод" Василя Бабія, „острів скарбів" Стівенсона чи „таємничий острів" Жуля Верна; незвідану планету „маленького принца" Сент-Екзюпері чи світ дикої природи Сетона-Томпсона, джунглів Кіплінга та узбережжя Центральної Африки Даррелла.

Отож шановні наші читальники, запрошуємо до подорожей сторінками цікавезних книжок! Поспішайте  до бібліотеки і визначайте маршрут своїх омріяних мандрів! Книжкова виставка-круїз діє впродовж 30 днів: з 15 вересня до 15 жовтня 2021 року.

 

 

 

 

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка