Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліоурок для студентів: промоція бібліотеки та читання



13 вересня 2021 року студенти-першокурсники Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (викладачка Галина Пристай, кандидат наук з соціальних комунікацій) стали читачами відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка. Загалом 48 майбутніх журналістів збагатилися новими для себе знаннями в галузі бібліотечної справи.

«Книга, як і все створене людством з правіків, ніколи не зникне, її не замінять ніякі новітні технології, вона буде завжди важливим джерелом знань. І тому читати книги потрібно, важливо, цікаво, вони збагачують, розширюють світобачення, є підмогою на життєвому шляху» - з таким посилом зверталися до молодих людей фахівчині відділу Оксана Качорак та Олександра Мосорко, які проводили бібліотечне навчання. 

Зацікавлення вдячних відвідувачів викликали питання і наповненості та розміщення книжкових фондів, і нюанси обслуговування, а особливо наявність періодичних видань, адже одним із перших їх практичних завдань є аналіз контенту журналів минулих років і сучасних.

Надзвичайно втішним є той факт, що молоді люди, за їхнім же висловом, саме тут знайшли  ті книжки, які давно мріяли прочитати, зокрема „Справу Василя Стуса" Вахтанга Кіпіані, „Моє життя та робота" Генрі Форда, „Ілон Маск" Ешлі Венса.

Плануємо подальшу співпрацю, очікуємо нових зустрічей, тому що впевнені - така комунікація є плідною та конструктивною.

Світлини

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка