Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ЗБОРИ



14 липня 2021 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка у відділі загального читального залу відбулися навчально-методичні збори із заступниками командирів військових частин по роботі з особовим складом на базі військової частини 1241 західного територіального управління НГУ.

Гостей зустрічали директор бібліотеки Людмила Бабій та заступник директора Любов Федик.

Розпочалося знайомство з бібліотекою з відвідин структурних підрозділів обласної книгозбірні. Провідні фахівці розповіли про специфіку роботи кожного відділу та його можливості. Військовослужбовці дізналися про особливості зберігання фондів, пошукову систему бібліотеки, її соціокультурну та проектну діяльність.

Відкрила навчально-методичні збори заслужена працівниця культури України, директорка обласної книгозбірні Людмила Бабій, яка наголосила на важливости та значимости такого роду зустрічей. Принагідно, директорка розповіла про історію і сьогодення книгозбірні та подякувала командуванню  за багаторічну плідну співпрацю.

Завідувачка сектору МБА Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Князюк О. В. ознайомила учасників зборів з роботою відділу загального читального залу та сектору МБА і продемонструвала мультемедійну презентацію «Співпраця Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка з військовослужбовцями», а також присутні мали можливість переглянути книжково-ілюстративну виставку «Збройні сили України - слава, гордість, міць країни».  

Інструктивні заняття провели: полковник Басараб С. С., підполковники Сало А. В., Вільчинський О. А.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка