Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ринок професій ХХІ століття: яка з них Ваша?



3 червня 2021 року у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута тематична книжкова виставка-порада «Ринок професій ХХІ століття: яка з них Ваша?».

Вибір професії - найважливіший крок в житті людини. Це питання, до якого потрібно підійти максимально відповідально, адже важливо знайти не тільки цікаву і добре оплачувану роботу, а й затребувану на ринку праці.

Ні для кого не секрет, що сьогодні ринок професій переживає період глобальних змін та має тенденцію до заміни фізичної роботи людини машинами і роботами. Така масштабна реорганізація безпосередньо пов'язана з технологічним проривом нашого століття. Комп'ютерні технології, штучний інтелект, нанотехнології, розвиток віртуальної реальності та генної інженерії диктують нам нові правила. Актуальною залишається соціальна спеціалізація: робота з людьми, як і раніше буде однією з провідних. Прагнення людства до краси відкриє величезні перспективи і перед дизайнерами, а можливість створювати шедеври на 3D-принтерах удосконалить цей напрямок. Багато напрямків діяльності витісняються сучасними технологіями, праця людини максимально автоматизується. Саме тому, тема затребуваних професій не перестає бути актуальною.

Пропонуємо увазі майбутніх фахівців переглянути тематичну книжкову виставку-пораду «Ринок професій: яка з них Ваша?» та дізнатись про особливості обраної спеціальності зі сторінок видань: «Класифікатор професій»; Т. Ковалюк «Основи програмування»; А. Шеховцов та ін. «Комп'ютерні технології для дизайнерів»; Г. Гетун «Архітектура будівель та споруд. Основи проектування»; Т. Божодарнік, Н. Василик «Креативний менеджмент»; «Маркетинг соціальних послуг»; В. Данюк «Організація праці менеджера»; В. Горьовий «Менеджмент фермерських господарств»; Т. Пирог «Харчова біотехнологія»; В. Плескач «Електронна комерція» та багато інших книг.

Сподіваємось, що виставка «Ринок професій ХХІ століття: яка з них Ваша?» буде корисною для наших користувачів. Тож запрошуємо усіх бажаючих до відділу економіко-виробничої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка. 

 

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка