Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Горак Р. “Василь Стефаник”



Пропонуємо вашій увазі нове ґрунтовне видання письменника-есеїста Романа Горака “Василь Стефаник”, яке присвячене ювілейній 150-річниці від дня народження видатного українського письменника-класика і громадського діяча.

Роман Горак - автор багатьох дослідницьких і надзвичайно цікавих та повчальних книг. Чергова його багатолітня дослідницька праця дійсно заслуговує на увагу, адже розкриває маловідомі і надзвичайно цікаві й промовисті факти з життя і творчості оповідника-новеліста світового рівня Василя Стефаника. Основана книга на невтомних пошуках у різноманітних архівах, вивчення величезного масиву документів, біографічних матеріалів, спогадів, критичної стефаникознавчої, франкознавчої та іншої додаткової літератури.

Творці художнього слова, вчені-літературознавці вважають Василя Стефаника визначним майстром психологічної новели і відносять до когорти світових прозаїків найвищого мистецького рівня.

Тож запрошуємо всіх зацікавлених до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, щоб взяти в руки нове видання Романа Горака "Василь Стефаник" й відкрити для себе чимало цікавих фактів про життя і творчість відомого краянина. Ми з нетерпінням чекаємо на Вас, шановні читачі!

Горак Р. Василь Стефаник. Біографія [Текст] : до 150-річчя від дня народж. В. Стефаника / Горак Р.; Роман Горак ; [голов. ред. М. Николишин ; відп. за вип. В. Федорців]. - Львів : Апріорі, 2020. - 367 с.

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка