Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Девід Лебовіц «Солодке життя в Парижі»



Пропонуємо Вашій увазі нове видання Девіда Лебовіца «Солодке життя в Парижі», яке поповнило фонд відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка за Програмою поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги.

Девід Лебовіц - професійний кухар, автор кулінарних книжок, мріяв про Париж, відколи вперше відвідав це місто, і майже після двадцятилітньої кар'єри кондитера, переїхав туди, щоб розпочати нове життя. Почав вести один із перших блогів про харчування, який став феноменально популярним.

Неймовірно цікава книжка та надзвичайно захоплива кулінарна пригода-подорож французькою столицею з оригінальною назвою - «Солодке життя в Парижі». Вийшла вона у добре знаному сьогодні серед широкого кола читачів видавництві «Vivat». Це видання є досить таки об'ємним за розміром, де представлено понад тридцять неймовірно захопливих розділів, серед яких хочеться відзначити: «Найважливіші слова, які треба знати в Парижі», «Вечеряти, як парижанин», «Вдягатись, як парижанин», «Черги - це для інших», «Шоколад, за який варто померти», «У пошуках рівноваги в шоколадній крамниці», «Заспокійливе для французів» та ін.

У своїй книжці Девід Лебовіц доводить, що Франція - це справді інший світ, де своєрідним є все: від правил поведінки до особливостей чоловічого взуття, - і про це автор пише з притаманним йому надзвичайним гумором. Мандруючи континентами, безумовно потрібно дуже добре розуміти, що у кожної культури є свої особливі писані, а також неписані правила та й, звісно, закони. Хто планує оселитися в Парижі, або приїжджає сюди на гостину має пам'ятати про те, що вас оцінюватимуть за зовнішністю та вмінням подати себе. Якщо є наміри залишитися в чужій країні, безумовно слід познайомитися та добре вивчити усі правила.

Книжка подарує вам напрочуд цікавий погляд на місто вогнів, сиру та шоколаду, допоможе поринути в дивовижну атмосферу Парижа, приготувавши страву принаймні за одним із понад п'ятдесяти оригінальних рецептів відомого кухаря, відчути смак справжніх французьких делікатесів і аромат паризького життя.

Для більш детального ознайомлення з даною книгою запрошуємо вас до відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка у неймовірну «книжкову подорож» французькою столицею разом із відомим кондитером Девідом Лебовіцем.

 

Лебовіц Д. Солодке життя в Парижі / Лебовіц Д.; Девід Лебовіц ; [пер. з англ. О. Голуб]. - Харків : Vivat, 2019. - 319 с. : іл.

 

 

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка