Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Руслан Яр «Код мови. Розмови до Бога»



У фонді відділу загального читального залу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка нове видання – книга Руслана Яра «Код мови. Розмови до Бога».

Ця книга для тих, хто любить Україну, хто думає українською, хто говорить по-українськи.

Мова - надзвичайно складний механізм поєднання букв у слова і слів у вислови з подальшою трансформацією у тексти. Але в основі, все одно, залишаються окремі букви та їх найпростіші поєднання. Сучасній людині, яка живе в матеріалізованому світі, важко зрозуміти їх значення, оскільки вони не явище, а сутність. Але, зрозумівши їх, поряд з нею відкривається інший, енергетичний, духовний світ як вищий рівень свідомості і гармонії в собі, в суспільстві, у просторі.

Руслан Яр відкриває для нас світ, у якому слова - це поєднання енергії світла, енергії Бога, яка зображена та відтворена через графеми-букви, збережена та передана поколіннями для нас, українців, як спадок нації. Тож бережімо наш скарб, Плекаймо! Матимемо силу і радість творити!

Презентована книга розрахована на широке коло читачів, може бути корисною поціновувачам української культури, філологам, педагогам, громадським та політичним діячам, а також усім, хто цікавиться культурогенезом українського народу.

Для більш глибшого та детального ознайомлення з цим цікавим виданням запрошуємо всіх бажаючих до відділу загального читального залу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І Франка.

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами.

Яр Р. Код мови. Розмови до Бога / Руслан Яр ; [голов. ред. О. Стебеляк]. - Київ : Стебеляк, 2020. - 270 с. : 15 арк. кольор. іл.

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка