Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Дж. К. Максвелл «5 рівнів лідерства: Доведені методи збільшення свого потенціалу»



Шановні читачі! Фонд відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка поповнився цікавим виданням ­ Дж. К. Максвелл «5 рівнів лідерства: Доведені методи збільшення свого потенціалу».

Джон К. Максвелл - американський бізнес-спікер, провідний світовий експерт в області менеджменту, засновник організації, яка виховала понад 5 мільйонів успішних підприємців у 180 країнах. Щороку він виступає перед компаніями «Fortune 500», президентами держав і багатьма провідними лідерами світу.

У книзі автор пояснює, що означає бути справжнім лідером, і доводить, що це під силу кожному. Щоб стати кимось більшим за начальника, якого слухають працівники, треба навчитися надихати і формувати команду, в якій народжуються не лише результати, а й майбутні лідери. Поєднавши поради, що містяться на сторінках видання, з роботою і бажанням навчитися, будь-хто може піднятися на вищий і ефективніший рівень лідерства і таким чином стати більш впливовішим та авторитетним.

Видання буде корисним для всіх, хто цікавиться питаннями ефективного лідерства й керівництва не лише у бізнес-структурах, а й у волонтерських організаціях.

Щоб прочитати книгу Джона К. Максвелла «5 рівнів лідерства: Доведені методи збільшення свого потенціалу», чекаємо на Вас у відділі економіко-виробничої літератури після закінчення карантинних обмежень.

 

Максвелл Дж. К. 5 рівнів лідерства: Доведені методи збільшення свого потенціалу / Дж. К. Максвелл ; [пер. з англ. Т. Куріпко]. - [Харків] : Фабула, [2019]. - 303 с.

 

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка