Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Святослав Шевчук: „Діялог лікує рани…”



Святослав Шевчук: „Діялог лікує рани…”

У святковому передчутті Різдва пропонуємо інформацію про особливу книгу під назвою „Діялог лікує рани. Блаженніший Святослав Шевчук у розмові з Кшиштофом Томасиком".

Це - ґрунтовне інтерв'ю з редактором польського Католицького інформаційного агентства, впродовж якого Блаженніший Святослав - Глава Української Греко-Католицької церкви, а також музикант, лікар і друг Папи Франциска розповідає про свою дорогу життя і служіння, роздумує про минуле і сучасне УГКЦ, розкриває власне бачення Бога, Церкви та світу. У розмові зачіпаються і болючі теми, зокрема польсько-українські стосунки, відносини Української Греко-Католицької церкви з російською Православною Церквою, нашого непростого сьогодення...

Надзвичайно глибоко і проникливо звучать слова Святослава Шевчука з розділу „Україна сьогодні...": „Голодного можна нагодувати, а от коли йдеться про людину, яка домагається пошанування власної гідности, то або їй повертають гідність, або відбирають у неї життя. Не можна змусити її жити в державі, в якій топчуть людську гідність".

Книгу „Діялог лікує рани. Блаженніший Святослав Шевчук у розмові з Кшиштофом Томасиком" запитуйте у відділі абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Шевчук С. Діялог лікує рани / Блаженніший Святослав Шевчук у розмові з Кшиштофом Томасиком ; [пер. з пол. Т. Різун]. - Львів : Свічадо, 2018. - 176 с.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка