Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Видання до ювілею Ганни Василівни Карась



Пропонуємо увазі читача біобібліографічний покажчик «Життя у творчому горінні», укладений ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» та відділом літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка в дарунок вченій, громадсько-культурній діячці, педагогу і диригентці Г.В.Карась.   

Фонди Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Івана Франка поповнив біобібліографічний покажчик, присвячений 65-річчю від дня народження докторки мистецтвознавства, професорки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, заслуженої працівниці культури України Ганни Василівни Карась.

         «Цей біобібліографічний покажчик - скромна данина поваги до світлоносної людини, непересічної особистості, яскравої постаті української науки, освіти, мистецтва - Ганни Василівни Карась. З нього кожен пізнає й відкриє для себе вагомі пласти її досліджень, пошуків, міркувань і почуттів, закладені у щоденній копіткій праці» - зазначила у вступному слові до видання Людмила Бабій, директорка Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка.

До видання увійшли біографічні відомості про життєвий та творчий шлях ювілярки, подано інформацію про членство в Національних спілках України та основні нагороди, висвітлено бібліографію основних праць, участь у наукових конференціях, наукове керівництво дисертаціями та магістерськими дослідженнями, а також відгуки Ганни Василівни та їхня експертиза, рецензії на різноманітні наукові та науково-популярні мистецькі видання.

Представлено співпрацю Ганни Василівни з Івано-Франківською обласною книгозбірнею та бібліографічні джерела про її творчий набуток з фондів Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, інтернет-джерела.

Також видання містить вибрані публікації про наукову діяльність Ганни Карась та рецензії на її науковий доробок.

Покажчик стане в нагоді науковцям, мистецтвознавцям, музикантам, диригентам, викладачам, аспірантам, студентам, бібліотечним працівникам та всім, хто цікавиться творчістю Ганни Василівни Карась.

 

 

 

 

 

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка