Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

„Учасникам Революції Гідності…”



У ці скорботні і сумні дні сьомої річниці початку Революції Гідності в Україні пропонуємо розповідь про книгу „Чорні піски”, у присвяті якої автор, Ігор Арсак, пише: „Учасникам Революції Гідності…Небесній Сотні…Бійцям, які полягли за Україну… Побратимам із добровольчих батальйонів… Присвячується…”

„Чорні піски" - гостросюжетний роман, автор якого, Ігор Смаль з позивним „Арсак", доброволець окремої штурмової роти „Карпатська Січ", був учасником Революції Гідності, волонтером, воював на Сході України, де отримав поранення.

Книга надає можливість зрозуміти тих, хто за велінням серця відстоював і продовжує відстоювати українську землю, скроплюючи її власною кров'ю. Наповнені військовою героїкою, драматизмом, патріотизмом, сильними почуттями і переживаннями, „Чорні піски" намагаються достукатися до свідомості читача і змінити його сприйняття російсько-української війни. Це - пронизлива правда про те, що насправді означає бути воїном...

Після завершення карантинних обмежень запрошуємо до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка всіх, хто бажає віддати шану сучасним Героям України, прочитавши книгу Ігоря Арсака „Чорні піски".

 

Арсак І. Чорні піски : роман / Ігор Арсак. - Івано-Франківськ : Місто НВ, 2020. - 383 с.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка