Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Біографія Черчилля від Мартіна Ґілберта



Пропонуємо увазі користувачів розповідь про нове видання з фондів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка – „Черчилль. Біографія” Мартіна Ґілберта, британського історика, офіційного біографа Вінстона Черчилля.

   Ця всеохоплююча і найбільш авторитетна на сьогодні робота з представлення світові Великого Англійця посідає особливе місце серед подібних видань. В основу книги, що вперше вийшла українською мовою, покладено факти, відібрані з багатьох дослідницьких джерел та ретельно проаналізовані автором, а також свідчення,  надані Рендольфом - сином Вінстона Черчилля. Щира й неупереджена розповідь дає змогу зрозуміти, як формувався світогляд цієї людини, як відбувалося його становлення як політика, якими були життєві цінності і пріоритети, чим йому довелося жертвувати заради торжества демократії.

   Читачам цікаво буде також довідатися про особисте життя та зовсім не політичні захоплення найвідомішого англійця, якого завжди впізнавали за характерним жестом пальцями у вигляді латинської букви „V", що символізує перемогу.

    Отож запрошуємо потрапити за лаштунки найбурхливіших та найзахопливіших політичних подій нашого часу за допомогою книги Мартіна Ґілберта, прочитати яку зможете, завітавши до обласної книгозбірні нашого міста.

 

                    Гілберт М. Черчилль. Біографія / Мартін Гілберт ; [пер. з англ. : Я. Войтко, Р. Ладохіна]. - [Київ] : КМ-БУКС, [2019]. - 887 с. : іл. в суперобкл.

 

Оновлено 15-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка