Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

19 вересня – День винахідника і раціоналізатора



Працівники Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка вітають своїх багаторічних партнерів, однодумців та друзів – Голову обласного Товариства винахідників і раціоналізаторів Середюка Богдана Івановича та Президента обласної Спілки наукових та інженерних об’єднань Шляхтич Лідію Михайлівну з професійним святом!

Сьогодні День винахідника і раціоналізатора об'єднує людей різних професій і спеціальностей, але всі вони обов'язково наділені рідкісним даром творчості, відчуттям нового, умінням розширити межі звичного, вийти за рамки стереотипу.

                                        Ви створюєте нові чудо-проєкти,

Споруджуєте літаки, диво-ракети.

Всього нового Ви дивовижні знавці,

Одним словом,  генії-творці.

Роль передової технічної думки є визначною для розвитку суспільства в сучасному світі, де правлять бал технології. Саме завдяки новаторам ми отримуємо можливість рухатись вперед, пропонуючи нові нестандартні рішення, які посилюють вагу інтелектуальної складової національного продукту, дають змогу на рівних взаємодіяти з міжнародними партнерами.

Світ знає чимало імен наших співвітчизників, винаходи та раціоналізаторські ідеї яких сприяли розвитку науки і техніки. Упевнені, що українські інноваційні стартапи, засновані на ідеях передових фахівців, будуть в авангарді розвитку прогресу, стануть запорукою утвердження національної економіки на рівні кращих світових зразків.

У це професійне свято вітаємо членів Інтелектуального клубу «Галицькі кмітливці» та усіх, хто причетний до новаторської праці, поповнюючи винахідницьку скарбничку рідного краю.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної творчої енергії та нових звершень в ім'я України!

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка