Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Курс німецької мови – для бібліотекарів



Працівники відділу проєктної соціокультурної діяльності Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Л. Жирик та М. Цюпа в рамках співпраці бібліотеки з Goethe-Institut в Україні проходили курс навчання німецької мови на рівень А1 (А1.1) згідно Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти.

Навчання проходило два місяці, і за цей час ми отримували початкові знання з німецької мови, дізналися багато нового та цікавого про німецьку мову, німецькомовні країни та їх культуру.

Упродовж усього курсу тутор групи забезпечував індивідуальний навчальний супровід. Таїсія Бережко супроводжувала під час вивчення німецької мови, надавала відгук щодо наших навчальних успіхів та ділилася навчальними порадами. Крім цього викладачка перевіряла й детально коментувала завдання для розвитку навичок письма чи говоріння. Програма курсу передбачала п'ять онлайн-сесій з тутором.

Здобуті знання працівники використовуватимуть при проведенні заходів в рамках проєкту «Мова. Культура. Німеччина», братимуть участь в клубі розмовної німецької мови.

За результатами курсу були видані Сертифікати щодо проходження навчання. А бонусом за успіхи - можливість продовжити навчання на рівні А1.2.

Щира подяка бібліотеці Goethe-Institut в Україні за надану можливість вдосконалення!

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка