Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Н. Штраус «Гірка правда про стосунки»



Пропонуємо вашій увазі книгу Ніла Штрауса «Гірка правда про стосунки», яка нещодавно поповнила книжкові фонди відділу загального читального залу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

 

Ніл Штраус - американський письменник, журналіст і блогер. Публікується в журналі Rolling Stone і газеті New York Times. Газета Times назвала Ніла Штрауса суперзіркою, Los Angeles Times - героєм для чоловіків, а «Правила гри» і бестселер «Гра» принесли йому славу автора «біблії пікаперів». Однак справжньої суті стосунків він дістається саме в цій книжці.

«Гірка правда про стосунки» - до болю щира розповідь про життєві кризи, які звалилися на автора через власну поведінку. Штраус досліджує питання, які хвилюють усіх чоловіків і жінок. Чи природно все життя зберігати вірність одній людині? Чи можуть альтернативи моногамії поліпшити стосунки й принести більше щастя? Що притягує нас до партнерів, яких ми обираємо? Чи можемо ми зберігати пристрасть і романтику впродовж тривалого часу?

Шукаючи відповіді, автор побував у сучасних гаремах, спілкувався з передовими науковцями й навіть лікувався в клініках, щоб позбутися сексуальної залежності. Те, що він відкрив для себе, кардинально змінило його уявлення про кохання, секс, стосунки і навіть себе самого.

Для більш глибшого та детального ознайомлення з презентованою книгою запрошуємо всіх бажаючих після закінчення карантину до відділу загального читального залу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!

 

Штраус Н. Гірка правда про стосунки / Ніл Штраус ; пер. з англ. І. Павленко. - Київ : Наш формат, 2018. - 408 с.

 

Оновлено 01-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка