Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація відеовиставки Василя Красьохи «Від краю до краю»



З метою популяризації творчості діячів культури і мистецтва Івано-Франківщини, України, світу та автентичної спадщини Прикарпаття відділ літератури з питань мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Франка постійно організовує та проводить виставки живопису та декоративно-прикладного мистецтва відомих художників та митців регіону, України.

Сьогодні, в час карантину, у читальному залі відділу експонується живопис заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України, лауреата Івано-Франківської обласної мистецької премії в галузі образотворчого мистецтва та архітектури ім. Ярослава Лукавецького Василя Красьохи.

На виставці представлено 21 художню роботу автора, натхненням на створення яких стала краса рідної землі, в яку талановитий митець залюблений з дитинства.

Загалом митецький доробок Василя Красьохи нараховує тисячі робіт. Картини художника зберігаються у фондах Міністерства культури України, музеях та приватних збірках багатьох країн світу. На рахунку митця - десятки персональних та збірних виставок.

Тож гостинно запрошуємо до відеоперегляду живописних полотен відомого митця Василя Красьохи, творчість якого гідно оцінюють в Україні та світі.

 

 

Оновлено 01-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка