Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Об’єднана територіальна громада: виклики, можливості, досягнення



20 лютого 2020 року представляємо Вашій увазі тематичну книжкову виставку «Об’єднана територіальна громада: виклики, можливості, досягнення», яка розгорнута у відділі економіко-виробничої літератури обласної книгозбірні Івано-Франківщини.

Об'єднані громади утворюються внаслідок добровільного об'єднання суміжних територіальних громад сіл, селищ, міст. Після створення, вона отримує ресурси населених пунктів та відповідні повноваження. Крім цього, ОТГ переходять на прямі бюджетні відносини із державним бюджетом, не підпорядковуються районній раді, а самі визначають напрямок розвитку та на що витрачати зароблені гроші. Новоутворені спроможні громади у своїй переважній більшості мають всі передумови у створенні сприятливих умов для розвитку сучасної інфраструктури, надання якісних послуг та підвищення рівня життя громадян.

Більш детальніше дізнатися про таку популярну тему в теперішньому сьогоденні, запрошуємо переглянути дану виставку, на якій представлені книги та наукові періодичні видання, такі як: «Регіональна економіка», «Інвестиції: практика та досвід», «Економіка АПК», «Фінанси України», «Світ фінансів», а також бібліографічний бюлетень «Економіка: проблеми і перспективи розвитку», в якому є розділ, присвячений даній темі.

 

Чекаємо на зустріч з Вами!!!

 

Оновлено 07-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка