Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Творча зустріч з Богданом Дощем



13 лютого 2020 року у відділі літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулася творча зустріч з співаком, бардом Богданом Дощем.

Богдан Дощ - вуличний співак, бард, родом з Полтавщини. Довший час Богдан грав у Києві, Тернополі, а зараз живе і співає на вулицях Івано-Франківська. Зазвичай його можна зустріти на площі А. Міцкевича та початку стометрівки.

Як розповів сам Богдан, за фахом він біолог, та за своє життя працював на багатьох підприємствах, опановуючи різноманітні професії. Проте вважає, з 2001 року, відколи, власне, почав грати на вулицях різних міст, його головна мета у житті - популяризувати українську пісню.

Модератором заходу була завідувачка відділу літератури з питань мистецтва Віра Хімейчук, яка у своєму вступному слові наголосила, що таку зустріч планували провести давно, і дуже рада з того, що співак завітав до бібліотечної літературно-музичної вітальні.

Впродовж вечора Богдан виконував багато красивих українських пісень, які направду не залишили нікого байдужим у залі. А ще виконавець стверджує, що часто на вулиці запитують, коли він випустить власний альбом, адже у його репертуарі дуже багато маловідомих пісень, зовсім незнайомих слухачеві.

Винагороду за свій спів сприймає як знак, що все робить якісно.

У своєму вітальному слові директор нашої книгозбірні Людмила Бабій подякувала співакові за популяризацію української пісні, за щирість, відвертість у спілкуванні та побажала добра, щастя та подальших успіхів у творчості.

Світлини

Вуличний музикант Богдан Дощ провів творчу зустріч з івано-франківцями (ТРК «Вежа»)

Вуличний бард Богдан Дощ. Зустріч-концерт з мандрівним менестрелем зорганізували працівники обласної наукової універсальної бібліотеки імені Івана Франка (ОТБ «Галичина»)

Вільний музикант, біолог - за фахом. Він - головний гість бібліотечної зали (ТРК «3-я студія»)

Вуличний музикант Богдан Дощ влаштував творчу зустріч в Івано-Франківську (402-й канал)

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка