Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Зимова школа молодого бібліотекаря УБА «Soft skills бібліотечного лідера»



10-13 лютого 2020 р. в с. Бабин Косівського району Івано-Франківської області відбулась VII Зимова школа молодого бібліотекаря «Soft skills бібліотечного лідера», яку організувала молодіжна секція УБА. Івано-Франківську ОУНБ ім. І.Франка представляла Марина Цюпа, бібліотекар відділу соціокультурної та проєктної діяльності.

Навчальна програма школи була зосереджена на питаннях розвитку у бібліотекарів лідерських якостей та навичок командної роботи, взаємодії, гнучкості, емоційного інтелекту, мотивації, адаптації у професійному бібліотечному середовищі, на формуванні власної активної дієвої позиції.

Ці дні були насичені навчанням, а саме: тренінгами, майстер-класами, діловими та ситуаційними іграми, командною роботою, спільною підготовкою проєктів. Спільне дозвілля та відпочинок в горах налаштовувало молодих бібліотекарів на креативність, додавало енергії та оптимізму в роботі. На завершення нашої школи молодого бібліотекаря кожен учасник отримав сертифікат.

Повертаючись з Карпат, молоді бібліотекарі з усієї України побували в центральній районній бібліотеці м. Коломия, де нас гостинно зустріла директор книгозбірні Тарновецька Наталія Василівна. Вона поділилася досвідом організації краєзнавчої роботи книгозбірень району, їхніми цікавими напрацюваннями. Учасники школи також відвідали музей «Писанка» та Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття в м. Коломиї, де були захоплені красою і майстерністю гуцульського мистецтва.

Бібліотечна молодь повернулася додому з чудовими враженнями від Івано-Франківщини і набутим досвідом.

Світлини

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка