Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Різдвяна німецька зустріч у бібліотеці



29 грудня 2019 року в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка в рамках проєкту «Мова. Культура. Німеччина», спільного з бібліотекою Goethe-Institut в Україні, відбулося святкове Різдвяне засідання клубу розмовної німецької мови.

Засідання клубу було надзвичайно теплим, в хорошій компанії людей, які люблять Німеччину і вивчають її мову. Особливим подарунком були солодощі від бібліотеки Goethe-Institut в Україні, серед яких був німецький традиційний пиріг штолен, різдвяне печиво, шоколад. А ще Наталя, одна з постійних відвідувачок клубу (яка щонеділі долає понад 30 км, щоб дістатися обласного центру), спекла свій штолен, яким нас частувала! Гостем клубу була Роксолана Грабко, читачка бібліотеки, яка на даний час навчається в Німеччині і яка розповіла нам про цю чудову країну, її традиції та звичаї. Ну, й, звичайно, німецька коляда від пана Івана - читача, який самостійно вивчив німецьку мову і є активним відвідувачем бібліотечних заходів.

Щира подяка волонтеру клубу Юрію Цібію, який вже багато років модерує засідання клубу розмовної німецької мови! А також дякуємо працівникам бібліотеки Goethe-Institut в Україні за Різдвяний подарунок, а всім учасникам клубу - за гарно проведений час!

Щасливого Різдва та прийдешнього Нового року! Frohe Weichnachten!

Приєднуйтесь до наших зустрічей щонеділі о 15 год!

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка