Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Трьохсотлітня Голгофа України



Пропонуємо Вашій увазі розповідь про нову книгу Катерини Мотрич „Трьохсотлітня Голгофа. Фавор”, яка нещодавно поповнила фонди обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Дане видання - гостросюжетний роман про Україну, - сьогоднішню, колишню та дуже-дуже древню. Про Україну, яка попри її свіжі та задавнені рани не здатна подолати свій недуг, свою Голгофу. Україну, яка опинилась в епіцентрі битви двох цивілізацій - європейської і азіатсько-ординської (московської). Це битва двох світів - світу світла та світу темряви за долю Європи і всього людства. Чи переможе в ній світло? Чи вистоїть Україна? Саме на ці питання і пробує дати відповідь Катерина Мотрич в своєму романі, дія якого триває від княжої доби і аж до 2077 року.

Катерина Мотрич - авторка книг «Соняхи», «Час найкоротшої тіні», «Досвіток», «Перед храмом любові та болю», «Звізда Полин» та роману «Ніч після сходу сонця».

Запрошуємо усіх, хто захоплюється творчістю відомої української письменниці, цікавиться історією та політикою до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка для ознайомлення з новим романом Катерини Мотрич «Трьохсотлітня Голгофа» - своєрідним літописом трагічної і, водночас, величної історії України. Те, яким буде наше майбутнє, яку історію напишемо ми, залежить від усіх нас. І підтвердженням цього є слова Літописця, одного із персонажів книги: - «Так судилося цій землі... Долі й конем не об'їдеш... Кров, пролита не задарма, зійде тими зернами, які зберуть Божі Ангели й понесуть на престол Господній. Аби лиш цього разу ми самі себе не зрадили і не згубили... Господи! Дай своєї сили і мудрості. Єдності нам дай!»

 

  Мотрич К. Трьохсотлітня Голгофа : [гостросюжет. роман] / Катерина Мотрич. - Київ : Ярославів Вал, 2018. - 524  с.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка