Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

МІЙ НАСТРІЙ – МОЄ НАТХНЕННЯ



16 травня 2019 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка у відділі краєзнавчої літератури стартував літературно-молодіжний проект «На творчій хвилі Прикарпаття». Метою заходу стала ідея об’єднання творчих зусиль молодого контенту в межах нашого міста. Ініціаторами та організаторами ідеї стали обласний осередок Національної спілки письменників України та обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка.

    Розпочала творчий захід заступник директора ОУНБ ім. І.Франка Галина Горбань, яка привітала талановиту молодь та побажала їй натхнення та креативності.
    Літературна зустріч була присвячена дев'яти людським настроям та його проявам в літературній творчості. Для того, щоб краще уявити це абстрактне поняття, працівниками відділу краєзнавчої літератури було створено мультимедійний ролик, який став своєрідною візуалізацією обговорюваного. Цікавості та насиченості зустрічі надав літературний критик, письменник, есеїст, відповідальний секретар обласної організації НСПУ Євген Баран, який зумів зацікавити присутніх неординарними міркуваннями та оригінальними поглядами на літературу.
    З метою заохочення, а також на честь свята української вишиванки, учасникам заходу, які були одягнуті в національний одяг, було подаровано читацький квиток, який забезпечує користування бібліотечними ресурсами упродовж року.
    Загалом заплановано близько дев'яти заходів, які б відповідали дев'яти людським настроям. Наступна зустріч відбудеться у вересні і буде присвячена настрою: «Любов», його виявам та специфіці функціонування в творчості українських письменників та, власне, в творах молодих та творчих учасників літературного проекту.

Світлини

Презентація

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка