Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Пропонуємо нову книгу про мистецьке життя українців Канади!



Фонд відділу літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І Франка поповнився новим альбомним виданням «Мистецтво українців у Квебеку», який був виданий під патронатом Квебекської провінційної Ради Конгресу українців Канади з нагоди 125-ліття поселення українців в Канаді .

До Вашої уваги книга, яка є першою спробою створити цілісну картину і розкрити широку панораму мистецького життя українців Квебеку в її різнобарвній палітрі, починаючи від періоду перших поселень до теперішнього часу. В основі цього видання - архівні фотографії та ювілейні книги церков і громадських організацій, матеріали з приватних колекцій, розповіді довголітніх та новоприбулих мешканців Монреаля та околиць.

Ви будете мати змогу познайомитися з творчістю не тільки тих українських митців, які були чи є корінними жителями провінції, а й тих, кого з Квебеком пов'язали короткочасні життєві обставини. Також отримаєте можливість довідатися багато цікавого з культурно-мистецького калейдоскопу української громади.

І найголовніше. Ви зможете відкрити для себе безмежний і невичерпний творчий талант української нації, яка завдяки глибокому національному корінню і незалежно від часу та умов існування, змогла зберегти і продовжує зберігати свій найцінніший дар - українську душу!

Ласкаво запрошуємо у відділ літератури з питань мистецтва для більш ретельного опрацювання видання «Мистецтво українців у Квебеку».

 

Мистецтво українців у Квебеку [Текст] = Les Arts des Ukrainiens au Quebec = The Arts of Ukrainians in Quebec /під патронатом Квебек. провінц. Ради Конгресу Українців Канади ; [ред. : М. Білик, О. Шак ; пер. : М. Білик, К. Шапделен]. - [Б. м. : б. в.], [2018]. - 184 c. : фото. + 1 електрон. опт. диск.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка