Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтернет-конференція до 70-ліття Володимира Івасюка



4 березня 2019 року у день 70-літнього ювілею світлої пам’яті геніального композитора, поета й музиканта, Героя України Володимира Івасюка проведено відеоконференцію між обласними бібліотеками Івано-Франківщини та Буковини, в якій також взяли участь працівники Кіцманської ЦРБ і дитячої школи мистецтв ім. В.Івасюка у селищі Брошнів-Осада, письменники, журналісти та читачі.

Для участі у скайп-конференції до Чернівецької ОУНБ ім. М.Івасюка завітали журналістка, дослідниця життя і творчості  композитора Нечаєва П.М. та науковий працівник меморіального музею Володимира Івасюка Логінова О.В. До розмови приєдналася й завідувач музею Кіцманської музичної школи Семенюк Г.В.

Директор Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка Людмила Бабій розповіла про вшанування пам'яті маестро української естрадної пісні в обласній книгозбірні та передала слово Ткачівському Я.В., поету-пісняру, заступнику голови НСПУ, головному редактору всеукраїнського літературно-художнього і громадсько-політичного журналу «Перевал» та Тринчук К.І., директору Брошнів-Осадської дитячої школи мистецтв ім. В.Івасюка.

Цікаві розповіді учасників відеомосту між Івано-Франківщиною і Буковиною про Великого композитора та класика української естрадної музики Володимира Івасюка надали можливість гідно вшанувати пам'ять про цю чудову, неординарну людину.

Ярослав Ткачівський передав у подарунок для чернівчан примірники  всеукраїнського літературно-художнього та громадсько-політичного журналу «Перевал», в якому надруковано низку публікацій про Володимира Івасюка.

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка