Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Виставка за сторінками періодичних видань «Магія жіночої краси (макіяж)»



У відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута виставка за сторінками періодичних видань «Магія жіночої краси (макіяж)».

Щоранку мільйони жінок починають свій день з того, що «наводять індивідуальну красу». Комусь для цього достатньо декількох хвилин , щоб легким рухом руки підвести очі, торкнутися пензликом вій, підфарбувати губки і можна виходити в світ, а хтось може займатися годинами відкоректовуванням своєї зовнішності. Так, часто саме над «природністю» потрібно постаратися. Вислів письменниці Яніни Іпохорської: «Щоб виглядати як богиня, потрібно 20 хвилин, але щоб виглядати природньо, необхідно три години». Сучасна декоративна косметика може творити дива, і красиве жіноче обличчя ми можемо розглядати, як витвір мистецтва.

Саме косметологія, як мистецтво зародилося в далекій давнині, сягаючи корінням у древню Грецію.

На сьогоднішній час всі види косметики прогресивно розвиваються, адже не винятком є і те, що саме макіяж робить жінок привабливішими.

Його нанесення повинно займати не менше 30% обличчя, підкреслювати правильність овалу і форм та відповідати основним модним тенденціям сезону.

Як зробити модний макіяж? Що зараз в тренді? Що краще підійде для роботи і вечірки? Про все це ви зможете дізнатися, завітавши до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка у відділ економіко-виробничої літератури та переглянути виставку періодичних видань «Магія жіночої краси (макіяж)».

 

Оновлено 08-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка