Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

“Книга Добра” чекає своїх читачів



Шановні читачі! Ви напевно чекали? Ми теж були в очікуванні... І ось нове унікальне видання “Книга Добра” вже доступне для читання у відділі краєзнавчої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

"Книга Добра" - проект світла й надії, який об'єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою - відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах. Створення цієї книги ініціювали на Івано-Франківщині. До реалізації соціального проекту долучилось дуже багато волонтерів і відомих українців нашого часу, серед яких - глава УГКЦ Любомир Гузар, якого, на жаль, вже немає з нами, Ада Роговцева, Іван Драч, Марія Матіос, а також відомі журналісти, митці й артисти.

"Книга Добра" -  це маленькі 100 історій про добро, про людей з великим серцем. Герої книги - діти та дорослі з усіх регіонів України, які розповідають про добро не лише як категорію етики чи морального блага, а про добро як неодмінний атрибут людини, без якого світ не може існувати. Кожна історія є унікальною і важко сказати, яка з них найкраща. Читаючи їх розумієш, що добро - серед нас і його можна творити щодня й воно багато що змінює в житті кожного.

Ця книга покликана стати джерелом інформації про людяність, щирість та добро у повсякденному житті, вселяти віру в мирне майбутнє, надихати на перемоги у добрих починаннях та показати всьому світу Україну з її великим чистим серцем і добрими людьми.

Визначальна риса "Книги Добра" - вона не має пафосу. Там вміщено зворушливі, побутові розповіді, історії тих, хто про них розказує про безкорисливі вчинки: допомогу старенькій бабусі, хворій дитині, дикій тварині та інші.

 

Тож запрошуємо взяти в руки нове видання "Книга Добра" й наповнити свою душу неймовірними відчуттями радості, любові, віри в краще майбутнє.

Гарного й приємного читання!

Книга Добра : Міжнарод. соціал. проект / упоряд. : В. Плахта, Л. Боднарчук. - Вінниця : ПП "ТД "Едельвейс і К", 2018. - 286 с. : іл.

 

Оновлено 22-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка