Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Дискусія «Американське громадянське суспільство»



У рамках відзначення Всеукраїнського тижня права в інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулася дискусія щодо американського громадянського суспільства, яку провів Андрес Родрігес, волонтер Корпусу Миру в Україні з міста Рогатина Івано-Франківської області.

Андрес провів інтерактивну дискусію, на якій учасники заходу обговорювали американську політичну філософію, уряд Сполучених Штатів Америки, структуру американської політичної системи, зміцнення демократичного врядування.

Відвідувачі були розділені на дві групи, де вони обговорювали наступні питання: які подібності чи відмінності ви помічаєте при порівнянні американських та українських політичних цінностей; що є кращим - федеративна чи унітарна держава; як ми можемо брати активну участь у прозорому управлінні на інституційному, місцевому, обласному та загальнодержавному рівні; як ми можемо протистояти і боротися з корупцією в нашому повсякденному житті як громадяни, працівники та члени сім'ї.

         Це була дійсно корисна та інформативна дискусія! Щира подяка Андресу Родрігесу за такі цікаві теми до обговорення для наших відвідувачів і за чудову можливість практики англійської мови з носієм мови!

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка