Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Історія людства від минулого до майбутнього



    Пропонуємо вашій увазі інформацію про книгу, яка надійшла до фондів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка. Це науково-популярна монографія „Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього” Ювала Ноя Харарі.
    Автор видання – ізраїльський історик, доктор філософії Оксфордського університету. Нині займається вивченням світової історії, її макро-історичних процесів.
    Дослідження, що стало світовим бестселером, ламає усталені уявлення  про історію від появи людини й народження мови до сьогодення, і змушує замислитись: шлях розвитку наших предків міг бути зовсім іншим. У книзі  читач не знайде нудної хронології та сухих дат, але разом з автором міркуватиме про численні „чому?”.
    Чому Людина Розумна отримала шанс на майбутнє? Що спільного між релігією та ідеологією? Чому зруйновані імперії досі керують людством? Відповіді на ці та багато інших питань – саме в книзі „Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього” Ювала Харарі.
    Тож запрошуємо до відділу абонементу нашої бібліотеки, де вам запропонують прочитати анонсовану книгу:
    
        Харарі Ю. Н. Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього / Ювал Ной Харарі ; [пер. з англ. Я. Лебеденка]. – Харків : Клуб Сімейн. Дозвілля, 2016. – 543 с. : іл.

Оновлено 24-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка