Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Літературна зустріч в обласній бібліотеці



17 жовтня 2018 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулася літературна зустріч із прикарпатською письменницею та поетесою Оксаною Кузів.

Усе мине, все колись мине...

І дні життя збіжать, як дикі коні.

Ще поки маєш час - даруй Любов,

Вона - найбільша заповідь в Законі!

Ці рядки належать Оксані Кузів -- знаній на Івано-Франківщині та в Україні авторці прозових та поетичних видань. Її перша книга «Адамцьо» витримала шість перевидань і стала «Книгою року у молоді Прикарпаття», а також за цим твором здійснена постановка вистави народного аматорського театру смт. Вигода. Наступними виданнями були: поетична збірка «В закапелках душі», книга прози «Назови мене своєю», роман «ЩеМить».

І ось сьогодні О. Кузів прийшла до читача з новими своїми виданнями - це роман «Собача любов» і поетична збірка «Задивлена в небо».

«Собача любов» - твір написаний на реальних подіях, сюжетні лінії до яких письменниця знаходила, спілкуючись з різними людьми. Роман про любов, яка буває солодка, від якої «полетиш - Бога з-за хмар уздриш», а буває понесе ця любов у глибоку прірву.

Вірші, які увійшли у збірку «Задивлена в небо», написані поетесою про звичайне життя кожного з нас - з повсякденними проблемами, переживаннями, тривогами. Поезії легкі і прості, читаючи їх, поринаєш у світ прекрасного українського слова.

Сама авторка говорить про себе: «Я не приписую собі якогось особливого дару чи таланту, а завжди всім кажу, що насправді не пишу, лише записую те, що надиктовує мені Незримий Лектор, котрий і править усім цим балом під йменням «Поезія».

Гості творчої зустрічі мали можливість почути уривки з презентованих видань, які зачитувала сама письменниця та вихованці літературного гуртка Оксани Сливки «Скарбничка слова».

Директор бібліотеки Людмила Бабій зазначила, що від першого і до нинішнього видання Оксани Кузів презентувалися у нашій книгозбірні і користуються великою зацікавленістю у читачів.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка