Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

На зустріч із Степаном Процюком



25 вересня 2018 р. в рамках літературного проекту „Назустріч улюбленому письменнику”, одним з організаторів якого є обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка, відбулася зустріч з письменником Степаном Процюком.

  Творча зустріч є вже шостим заходом проекту. Вона традиційно відбулася у Першій сімейній ресторації Мулярових. Модератором свята була бібліотекар І категорії обласної бібліотеки ім. І. Франка Христина Шовкопляс.
  83 переможці анкетування, присвяченого біографії та творчості письменника,  було запрошено провести вечір за філіжанкою кави у компанії Степана Процюка. Загалом участь в анкетуванні, яке містило 10 запитань, взяло 500 осіб.
  Захід розпочався з перегляду короткометражного фільму «70-ті», знятого за мотивами роману письменника «Травам не можна помирати». У стрічці знялись актори івано-франківського «Нового театру», керівником якого та режисером цієї кінострічки є Тарас Бенюк.  Своїми думками про цей фільм поділився не тільки п. Степан, але й продюсер стрічки Ігор Кравчук.
  Захід відбувся у формі діалогу, тож кожен мав можливість поставити запитання письменнику.
  На святі також були присутні організатор проекту – голова громадської організації „Поступовий гурт франківців" професор Сергій Адамович, голова обласного осередку Національної спілки письменників України Євген Баран, письменники Ольга Слоньовська, Світлана Бреславська, Василь Черковський та інші відомі люди міста, які зацікавились цією важливою подією в літературному житті Івано-Франківська. А поетеса Оксана Тебешевська з Калуша, яка також стала переможницею цього проекту, завітала на захід, щоб виступити з віршем, який присвятила Степану Процюку.
  На зустрічі були представлені три чудові світлини Степана Процюка, майстерно виконані членом обласного осередку Спілки фотохудожників України Яремою Процівим. Письменник на фото постав перед своїми шанувальниками у студії, біля улюбленого місця в Івано-Франківську та в робочій атмосфері.
  Переможці анкетування по творчості письменника отримали подарунок - книги автора від видавництва «Дискурсус» з автографом.

Світлини

Проект „Назустріч улюбленому письменнику" - Степан Процюк

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка