Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Мирослав Пастернак «Любов, як весна...»



Шановні читачі! Пропонуємо вашій увазі збірку вокальних творів композитора із Прикарпаття Мирослава Пастернака „Любов, як весна…”, яка поповнила фонд відділу літератури з мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

   З новою пісенною збіркою під назвою «Любов, як весна...» ввійшов у мистецький світ композитор Мирослав Пастернак. Наділений талантом від Бога, п. Мирослав створює пісні, в яких відчуваються його гуцульська душа, неймовірна любов до рідних Карпат, до неньки України.
   Дана збірка вокально-хорових творів – це плід багаторічних напрацювань М. Пастернака. Вона різнопланова як за жанрами музичних творів, так і за тематикою, образною сферою, засобами художньої виразності та виконавським стилем. Це вокально-хорові твори для чотирьохголосого виконання мішаним хором, для чоловічого вокального квартету або хору, а також для жіночого хору. Значний музичний пласт збірки становлять твори в одно-, двох- і трьохголосому викладі. Духовна музика композитора представлена творами на окремі вірші О. Візнович.
   У своїх піснях композитор використовує теплі, світлі тони, просту гармонію, плавні мелодичні звороти.
В рекомендованій збірці Мирослава Пастернака «Любов, як весна...» любителі співу знайдуть чимало пісень, які припадуть їм до душі.
   Тож, завітайте до нашої бібліотеки для більш детального ознайомлення з пісенною збіркою.


  Пастернак М. Любов, як весна... [Ноти] : вокал. твори / Пастернак М.; Мирослав Пастернак. – Івано-Франківськ : ЯРИНА, 2018. – 63 с. : іл.

Оновлено 22-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка