Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Літній мовний табір для дітей в бібліотеці



З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції з 10 по 20 липня 2018 року в приміщенні загального читального залу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка діє літній табір для дітей працівників «Світ без кордонів. Компанії», організований обласною профспілковою організацією АТ «Прикарпаттяобленерго» спільно зі стажерами молодіжної організації АЙСЕК.

    Один із нестандартних підходів для забезпечення якісного навчання дітей іноземним мовам є створення літніх таборів.     Основною метою роботи мовного табору – зацікавити, створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення дітей до вивчення іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єри.
    Даний проект ґрунтується на волонтерських засадах. Цього року заняття проводять волонтерка з Гонг-Конгу Грета та волонтер з Єгипту Єбрагім. Кожен день у таборі проходить цікаво та весело. Волонтери, спілкуючись виключно англійською мовою, підібрали для вивчення англійської мови як іноземної, завдання розважального та розвивального характеру. Діти зможуть здобути необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці, розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземної мови в подальшому.

   Світлини

Оновлено 01-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка