Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Читай. Мрій. Відпочивай



Літо – час відпочинку і мандрівок. А мандрувати добре з книгами або за допомогою книг. Для того, щоб кожен вибрав собі чтиво до смаку на літню відпустку, у відділі абонементу для відвідувачів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулося відкритя книжкової виставки „Читай. Мрій. Відпочивай”.

Подорожувати часовими та просторовими лабіринтами за  допомогою захоплюючих романів відомих письменників сучасності запросила читачів бібліотекар відділу абонементу Олександра Храпко. Вона презентувала відпочинкову виставку, ознайомила всіх з різножанровою літературою, де кожен міг вибрати книги згідно вподобань. Розповіла про цікаві виставкові новинки, зокрема, книжки Макса Кідрука та Вікторії Амеліної, Елізабет Гілберт та Світлани Алексієвич, Сергія Жадана та Василя Шкляра, Ірен Роздобудько та Андрія Кокотюхи.  Прикметно, що цю функцію: подорожі у просторі і часі - виконує не лише художня проза, але й ті видання, які належать до жанру літературознавчих розвідок - і це зовсім не означає, що буде нудно. Трьохтомна антологія письменницьких голосів „RECвізити" Тетяни Терен, „Спогади" в 3-х томах Дмитра Павличка, щоденники  Романа Іваничука, збірки Василя Ганущака, Віктора Неборака, Михайла Наєнка, Євгена Барана - читаються з таким же захопленням, як і гостросюжетний детектив або мелодрама.

Отож, запрошуємо читачів-мандрівників до бібліотеки: тут розгорнута книжкова експозиція „Читай. Мрій. Відпочивай",  що  діє впродовж липня-серпня. Література для відпочинку чекає на усіх у відділі абонементу ОУНБ ім. І. Франка.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка