Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Митець сонячно-барвних імпресій



26 червня 2018 р. у відділі літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулося відкриття виставки знаного івано-франківського художника Михайла Дейнеги.

     Ведуча заходу, бібліотекар відділу літератури з мистецтва Юлія Кузьмін, відкриваючи виставку, подякувала Михайлу Дейнезі за роки співпраці з обласною бібліотекою та відділом літератури з мистецтва зокрема.
     На відкриття персональної виставки прийшли друзі, знайомі, колеги по роботі та багато поціновувачів мистецтва.
     Чимало теплих слів про особистість митця та виставлені ним роботи сказали: Богдан Губаль – заслужений діяч мистецтв України, член НСХУ, викладач кафедри дизайну Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника; Євген Баран – голова обласної організації Національної спілки письменників України, письменник, поет, літературний критик; український поет, прозаїк, журналіст, член НСПУ та член НСЖУ Ярослав Ткачівський, мистецтвознавець Мирослав Аронець, директор обласного краєзнавчого музею Ярослав Штиркало, молода художниця Оксана Тригуб-Мілашевич та ін.
     Всі, хто переглянув виставку, зазначили, що у представлених роботах відчувається любов автора до кожної хвилини життя, його оптимізм та невтомна енергія.
     На завершення ведуча заходу висловила вдячність пану Михайлу за те, що виставка його робіт презентувалася саме у мистецькій залі обласної книгозбірні, де читачі обласної бібліотеки, мешканці та гості міста – пошановувачі образотворчого мистецтва, будуть мати можливість впродовж літа поринути у світ прекрасного, переглядаючи барвисті роботи художника Михайла Дейнеги.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка