Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Військовослужбовці на побаченні з бібліотекою



Доброю традицією в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка стали ознайомчі екскурсії для читачів бібліотеки. 24 червня 2018 року, на зустріч зі світом книги завітали військовослужбовців підшефної в/ч 1241.

    У холі бібліотеки військовослужбовців зустріла Ольга Мінаєва, головний бібліотекар відділу загального читального залу, яка розповіла про історію та сьогодення книгозбірні, познайомила з новітніми можливостями головної книгозбірні: традиційними та інноваційними інформаційними послугами, електронними ресурсами, роботою Інтернет-центру, клубів за інтересами.
    Гості бібліотеки відвідали численні відділи бібліотеки, в яких провідні фахівці-бібліотекарі розповіли про специфіку роботи кожного відділу та його можливості. Військовослужбовці дізналися про особливості зберігання фондів, пошукову систему бібліотеки, її соціокультурну та проектну діяльність, довідалися багато цікавого про партнерів нашої книгозбірні, більшість з яких – видатні діячі науки, культури та мистецтва Івано-Франківщини, а також є постійними нашими читачами та гостями різноманітних заходів та акцій.
    У відділі загального читального залу військовослужбовці мали можливість переглянути книжково-ілюстративні виставки створені, зокрема, до Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні «Відлуння пам`яті», до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним розповсюдженням «Наркоманія: залежність чи звичка?», до Дня Конституції «Стабільність Конституції – стабільність держави» та ін.
    Наталія Ковальчук, завідувач бібліотеки в/ч 1241, від імені командування та військовослужбовців подякувала дирекції та працівникам обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка за цікаву та змістовну екскурсію.
    Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.
    Тож, запрошуємо усіх бажаючих читачів бібліотеки, де кожен знаходить для себе потрібну інформацію.
    Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! Ласкаво просимо!

     Cвітлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка