Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Про „Творче життя без страху” від авторки світових бестселерів



    Пропонуємо знайомство з новою книгою з фонду відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка. Це – „Велика магія, або Творче життя без страху”. Елізабет Ґілберт – авторка світових романів-бестселерів „Їсти, молитися, кохати” та „Природа всіх речей” – з нестримною енергією і витонченим гумором розповідає про те, як навчитися жити творчо й отримувати від цього насолоду. Вона переконана: „По-моєму, це одна з найдавніших і найблагородніших витівок Всесвіту з нами, людьми, – і собі, й нам на радість: Всесвіт ховає глибоко всередині нас дивовижні самоцвіти, а тоді відходить убік і спостерігає, чи зможемо ми їх знайти. Пошук отих самоцвітів – це і є творче життя. І результати того пошуку – часто геть несподівані – я називаю Великою магією”.
    Отож розгорніть цю захопливу книгу – вона безсумнівно стане однією з улюблених, адже в її дотепних історіях  – відповіді на запитання, які хвилюють кожного: що таке покликання? чи мусить справжній митець страждати? чому не варто перетворювати творчість на професію? як не зациклюватись на невдачах?
    Завітайте до відділу абонементу ОУНБ ім. І. Франка – саме там ви знайдете цю книгу:

        Гілберт Е. Велика магія : Творче життя без страху / Елізабет Гілберт ; з англ. пер. Г. Лелів. – Львів : Вид-во Стар. Лева, 2017. – 253 с.

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка