Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

„Чорний лебідь“ – книга про неймовірне у реальному житті



Пропонуємо вашій увазі розповідь про книгу „Чорний лебідь“, яка поповнила фонд відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка.

Її автор - Насім Талеб, лівансько-американський літератор, науковець, колишній трейдер і біржовий аналітик, математик і філософ. Випускник Сорбонни та Вортонської школи бізнесу, один з найвпливовіших мислителів сучасності, який послідовно відмовляється від нагород, що йому присуджують, оскільки вважає: вони перетворюють знання на спортивні змагання.

Світову славу Талебу принесла книжка „Чорний лебідь" - пристрасний, іронічний і глибокий екскурс у філософію, математику й епістемологію ймовірності. Усі непередбачувані в житті події автор називає Чорними лебедями. Фінансовий гуру й філософ переконаний, що аби досягти успіху, треба знати, як приручити Чорних лебедів. Книжка Талеба підкорила списки бестселерів, його теорія „чорнолебединих" явищ стала ключем до розуміння наших тривожних часів.

Запрошуємо завітати до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка для знайомства з презентованим виданням:  

 

        Талеб Н. Н. Чорний лебідь. Про (не)ймовірне у реальному житті / Насім Ніколас Талеб ; пер. з англ. М. Климчук. - Київ : Наш Формат, 2017. - 392 с. в суперобкл.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка