Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Наталя Яцко «PR та маніпуляції»



   Нещодавно книжкові фонди відділу загального читального залу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка поповнились новим виданням – книгою Наталії Яцко «PR та маніпуляції», яка видана в рамках проекту «Український простір» за організаційної підтримки Головного управління по роботі з особовим складом Збройних Сил України та за фінансової підтримки Торгової марки «Карпатська джерельна».

    Наталія Яцко – гід і перекладач німецької мови. Дві вищі освіти та багаторічний досвід усного перекладу, в тому числі забезпечення двосторонніх переговорів, побутової та комерційної комунікації людей різних професій, різних культур, різних темпераментів, світоглядів та уподобань, а також особистий інтерес до психології, дозволили укладачу зібраних у цій книзі матеріалів вдало поєднати інформацію з багатьох дотичних до людської комунікативної діяльності сфер – від основних термінів психології, інформатики, маркетингу до визначень та характеристики маніпулятивних практик. Уважне знайомство зі словником допоможе читачеві зорієнтуватися в сучасних інформаційних потоках, зрозуміти їх витоки та призначення і відчути себе впевненіше з погляду власного вибору у спілкуванні із зовнішнім світом.
    Для полегшення сприйняття досить широкого різногалузевого матеріалу до словника включено нарис Олексія Карпенка «Історія піару та реклами на теренах України», а також практичні поради, деяку інформацію щодо загальної статистики і фізичних та психологічних можливостей людини, короткі англо-українські словники, адреси світових та національних мережевих пошукових систем.
    Матеріали для видання збиралися протягом двадцяти років.
    Призначена книга для широкого кола читачів.
    Завітавши до відділу загального читального залу нашої книгозбірні, ви зможете детальніше ознайомитись з презентованим виданням Наталії Яцко «PR та маніпуляції».
    Чекаємо на зустріч з вами.


    Яцко Н. Б. PR та маніпуляції : практичний словник / Н. Б. Яцко ; ред.В. М. Карпенко. – Київ : Видавець Карпенко В. М., 2015. – 512 с.

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка