Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Книги в дарунок бібліотеці та її читачам



Меценатство та благодійність – одні з найповажніших рис поціновувачів книги, які докладають зусиль до наповнення інтелектуальної скарбниці. Приємно, що дарування книг стало доброю традицією у стінах нашої бібліотеки. Ціле книжкове багатство нещодавно подарував Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка міський голова Івано-Франківська, її постійний читач, книголюб, людина з великим світоглядом та жагою знань – Руслан Марцінків.

   Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком. За кожною обкладинкою живе цілий світ. Кожна сторінка – знайомства, зустрічі, переживання.
    Подаровані міським головою Русланом Марцінківим книги – це видання Миколи Степановича Тимошика – журналіста, публіциста, вченого, літературного критика, видавця, доктора філологічних наук, професора, академіка АН вищої школи України, завідувача кафедри видавничої справи та редагування інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, члена Національних спілок журналістів і письменників України, Лауреата премій ім. І. Огієнка та Я. Гальчевського, голови Фундації ім. митрополита Іларіона (Огієнка), директора НВЦ «Наша культура і наука».
    Багато нового та цікавого для себе почерпнуть наші користувачі з книг наукового, науково-популярного та енциклопедично-довідкового характеру, зокрема, з таких видань як: «Історія одного журналістського курсу», «Українська молодіжна преса», «Українська книга і преса в Італії».
    Шанувальників документально-публіцистичних оповідей не залишать байдужими книги: «Село» (у 2-х томах), «Його бій за державність» та «Запізніле вороття» (про життя і творчий та науковий спадок Івана Огієнка (митрополита Іларіона)).
    Тож ми щиро вдячні п. Руслану Марцінківу за шану до нашої книгозбірні та за подаровані книги.

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка