Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Пізнаємо духовні скарби краю разом




  До Вашої уваги нова книга з фонду відділу краєзнавчої літератури – „Художня культура рідного краю. Івано-Франківщина”, яка знайомить із кращими зразками духовного надбання Прикарпаття.

  Мистецька спадщина нашого народу багатогранна і безмежна. Пропоноване видання відображає різні її аспекти та сприяє духовному самовдосконаленню користувачів, формуванню в них світоглядних орієнтирів і цілісного образу художньої культури рідного краю.
  Перший розділ посібника знайомить з візуальним мистецтвом краю: кращими зразками архітектури, скульптури, живопису та художньої фотографії Івано-Франківщини. У другому розділі представлені мистецькі досягнення наших славних земляків у царині музичного, хореографічного та театрального мистецтв. Третій розділ розкриває безмежну скарбницю народних промислів та ремесел Прикарпаття, ознайомлює із способами збереження та популяризації культурних надбань.
  Посібник містить багатий ілюстративний і текстовий матеріал, який змальовує величну красу природи та неповторний світ місцевих традицій народної культури краю, демонструючи духовний потенціал Івано-Франківщини.
  Всіх, хто прагне глибше пізнати духовну скарбницю рідного краю, щиро запрошуємо до відділу краєзнавчої літератури обласної бібліотеки для знайомства з книгою:
  Художня культура рідного краю. Івано-Франківщина : навч. посіб / О. Малендевич, Н. Косован, О. Малярчук, Н. Ковальова [та ін.]. – Івано-Франківськ : ТАЛЯ, 2016. – 176 с.

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка