Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

„Успішна жінка”



Пропонуємо вашій увазі нову книгу, яка нещодавно поповнила фонд відділу літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка „Успішна жінка” – про жінок, які визначають долю нашої країни.

Жінка найдорожче у нашому житті. У кожної з них свій життєвий шлях і свій шлях до успіху. У книзі представлене сузір'я красивих, успішних і талановитих жінок - науковців, підприємців, митців, спортсменів, громадських діячів. Автори видавничого проекту прагнуть розповісти про всіх, хто своїм творчим, професійним і життєвим прикладом заохочує, дає наснагу іншим, відкриває Європі й світу прекрасне обличчя України.

Інформаційно-видавничий проект „Успішна жінка"        був розпочатий у 2009 р. за підтримки Спілки жінок України з метою відображення високого соціального статусу успішних та цілеспрямованих жінок в житті країни.

 Щороку відбувається конкурсний відбір кандидатів з кожної області України. У 2016 році з Івано-Франківського регіону переможцями стали  та зайняли своє місце на сторінках цього видання: Людмила Федор - начальник відділу культури Коломийської районної державної адміністрації; Неллі Лисенко - доктор педагогічних наук, професор; Галина Пристай - завідувач відділу літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, кандидат наук із соціальних комунікацій.

Тож, вітаємо всіх переможців проекту «Успішна жінка». Бажаємо здоров'я, творчості та нових досягнень.

З виданням „Успішна жінка" ви зможете ознайомитись завітавши у відділ літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

 

  Успішна жінка [Текст] : у політиці, бізнесі, юриспруденції, медицині, науці, культурі, громад. житті. Вип. 7 / [авт. ідеї та авт.-упоряд. З. Кучерук]. - [Київ] : Статус-Україна, 2017. - 143 с. : фот. Імен. покажч.: с. 141-142.

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка