Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Майстер-клас «Різдвяні зорі»



03 січня 2018 року в рамках Лемкоклубу працівники відділу літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки організували майстер-клас „Різдвяні зорі”, який провела голова клубу Анна Кирпан.

 

Різдво -  це родинне свято, яке наповнює людські серця теплом і милосердям. Одна з давніх галицьких традицій - готуючись до Різдва, виготовляти вечорами у родинному колі оздоби для дому, прикраси на ялинку. Це не лише розвага, таке дозвілля дуже корисне для духовного і естетичного розвитку дітей.

Найпопулярнішим матеріалом для різдвяних оздоб був і залишається звичайний папір. Щоб навчитись творити святкові паперові прикраси, на майстер-клас прийшли батьки разом із дітьми.  Також у майстер-класі брали участь учні 7-А класу школи  №13 м. Івано-Франківськ. Школярі завітали разом з класним керівником Ольгою Курман. Всі учасники зустрічі є читачами відділу літератури з мистецтва. І дорослим, і малим було дуже цікаво робити зірки-підвіски, які оздоблять оселю та подарують святковий настрій. Виготовлені власноруч різдвяні зірочки ще довго нагадуватимуть про святкові дні. Кульмінацією стала колективна робота - виготовлення рель"єфної кольорової віфлеємської зірки для читального залу відділу літератури з мистецтва.

Бажаємо всім веселих свят, приємних зустрічей та подій у Новому році, Божої опіки!

 

Посилання на фото.

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка