Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

"Українська Греко-Католицька Церква. Перші кроки. Ісповідництво. Відродження"



  Запрошуємо до відділу краєзнавчої літератури обласної бібліотеки ознайомитись із новим виданням, яке присвячене 1025-літтю Хрещення Русі-України "Українська Греко-Католицька Церква. Перші кроки. Ісповідництво. Відродження".

  Дослідження покликане розповісти про Греко-Католицьку Церкву в Україні передусім як духовну інституцію, що об'єднує людей навколо Христової віри й давніх традицій єдності поміж християнами. Ця книга - про Церкву, яка відіграла особливу роль у збереженні української ідентичності, пройшла через горнило мучеництва в часи сталінського терору й Другої світової війни.
  Видання містить дванадцять розділів, що відображають історичний поступ Української Церкви - від появи християнства на наших землях, яке закріпилося в Русі-Українї з Володимировим Хрещенням - до драматичного ХХ століття й сьогодення. Сторінки книги розкривають християнські теми, значення Святих Таїнств та обрядів, представляють чудотворні образи, храми і парафії УГКЦ з різних куточків світу, зокрема Західної України і Прикарпаття. Розповідь про Церкву проілюстрована великою кількістю фотографій, знімками документів, творів сакрального мистецтва, графіками, картами.
  Всіх охочих запрошуємо до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, щоб більше дізнатись про УГКЦ із нового видання "Українська Греко-Католицька Церква. Перші кроки. Ісповідництво. Відродження". Чекаємо на Вас.

  Українська Греко-Католицька Церква. Перші кроки. Ісповідництво. Відродження : до 1025-ліття Хрещення Русі-України / ред. В. Ільченко. - Київ : [б. в.], 2013. - 319 с. : фото

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка